Palvelut työnantajille - Rekrytoinnista yrityspalveluihin

Rekrytointi

image5

Tarvitsetko chat-pohjalta toimivia asiakaspalvelijoita tai muita etätyöalan osaajia? Olemme erikoistuneet erityisesti etätyöalan rekrytointiin ja yritysten toimintojen ulkoistamiseen niin, että yritys voi keskittyä varsinaiseen liiketoimintaansa rekrytoinnin sijasta.

Palkkahallinto ja kirjanpito

image6

Tarvittaessa hoidamme myös palkkahallinnnon ja/tai kirjanpidon puolestasi. Kykenemme ulkoistamaan kaikki yrityksen toiminnot ja enemmänkin!

Asiakaspalvelu

image7

Syökö asiakaspalvelun pyörittäminen aikaasi? Hoidamme tahtoesssasi asiakaspalvelun 24h vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Asiakaspalvelu räätälöidään tarpeittesi mukaiseksi.

Sosiaalinen media

image8

Tarvitsetko potkua toimintaasi lisänäkyvyydellä sosiaalisessa mediassa? Järjestämme yrityksellesi näkyvyyttä omien ja kumppanisivustojemme kautta.

Työpaikkailmoitus meidän kautta?

image9

Tässä asiakkaamme linkki joka voisi olla sinun. "Hae etätyötä keskusteluoperaattorina" https://rekrytointitoimisto.com/bombay-finland

Teemme mitä vain!

image10

Jos sinulla on kysyttävää, me selvitämme vastaukset. Laajan ammattilaisverkostomme kautta hoidamme asian kuin asian.

Tervetuloa asiakkaaksemme - Lue lisää palveluistamme!

Täällä on paljon nähtävää. Viivy siis niin pitkään kuin haluat – tutustumalla sivustoon löydät kaikki haluamasi tiedot palveluistamme aina rekrytoinneista kirjanpitoon ja yritysten perustamiseen ulkomaille tai kotimaahan. Voit myös jättää meille viestin "Yhteystiedot" osiosta!

Lue lisätietoja palveluistamme yrityksille