Bombay Finland

Etätyön etuja

image158

Kellonajalla tai sijainnillasi ei ole väliä. Työskentele juuri silloin kun sinulle sopii!

Ei myyntityötä

image159

Et joudu myymään mitään tai edes tapaamaan ketään! 

Internetyhteys riittää

image160

Et tarvitse edes puhelinta koska sinun ei tarvitse puhua kenenkään kanssa. Kaikki tarvittava hoituu viestien välityksellä!

Tietoa keskusteluoperaattorin työstä

image161

Korvaukset viesteistä

Korvaukset maksetaan 01.11.2018 alkaen kuukausitasolla seuraavasti: 1 - 650 viestiä 0.11€ kpl, 651 - 2150 viestiä 0.12€ kpl, 2151 - 4999 viestiä 0.15€ kpl ja yli 4999 viestiä 0.17€ kpl. Lisäksi maksetaan iltalisää kulloinkin voimassa olevan korvauksen mukaan(tällä hetkellä 2 senttiä per viesti) maanantaista perjantaihin klo: 18.00 - 23.59 väliseltä ajalta. Viestimäärät lasketaan kalenterikuukausittain.

image162

Maksupäivät ja ohjeet operaattoreille

Palkkiot tilitetään operaattoreille kulunutta kalenterikuukautta seuraavan kuukauden seitsemänteen päivään mennessä. Edellytyksenä tilitykselle on, että kalenterikuukauden aikana on ansaittuna vähintään 100€. Jos edellinen summa ei ole ansaittuna niin tilitys siirtyy seuraavaan maksupäivään kunnes 100€ on ansaittuna. Ilmoita ajoissa tilinumerosi varmistaaksesi oikea-aikaisen maksun. Ilmoita maksutietosi edeltävän kuukauden viimeiseen päivään mennessä.

Kiinnostaako?

image163

Koulutus tehtävään on nopea

Kuulostaako edellä mainittu tehtävä sellaiselta jota haluaisit kokeilla?  Koulutus tehtävään on yksinkertainen ja nopea.  Vaatimuksena on vain, että sinulla on käytössäsi tietokone sekä internetyhteys ja ennen aloittamista sinun tulee käydä läpi noin 2-3 tunnin koulutus.

Tarvittaessa neuvomme sinua työssäsi ja vastaamme kysymyksiisi myös koulutuksen jälkeen. Saat aina tarvittaessa tukea asiakaspalvelu tilanteisiin. Työn alussa pystyt tekemään noin 20-50 viestiä tunnissa ja kun ole saanut työkokemusta ja oppinut työn voit lähettää jopa 100 viestiä tunnissa. Viestien määrä on kirjoitusnopeuden lisäksi kiinni siitä kuinka näppärästi opit viestialustaa käyttämään.

Tarjoamme:

Etätyöalan  parhaat suosittelubonukset! Voit tienata jopa 300€ jokaisesta henkilöstä joka aloittaa meillä operaattorina sinun suosituksestasi. HUOM! Julkinen ilmoittaminen on rekrytointitoimisto.comin vastuulla joten se on ilman erillistä sopimusta kielletty! (Rekrytoinnista voi kysyä lisää valmentajilta).

Voit työskennellä milloin haluat ja kuinka usein haluat. Voit halutessasi tienata koko päivän tai vaikkapa yön oli sitten pyhä tai arki. 

Työskentelet kotona omalla tietokoneellasi. Viestialusta on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Viestialustamme perustuu ainoastaan viesteihin eli et tarvitse web-kameraa tai mikrofonia.

Teet työsi 100% nimettömänä.

Maksamme sinulle 0,11€ - 0,17€ jokaisesta viestistä ja lisäksi kulloinkin voimassa olevia lisiä. Tällä hetkellä maksamme iltalisää maanantaista perjantaihin 2 senttiä per viesti klo 18.00 - 23.59 väliseltä ajalta.

Työn oppii helposti joten voit aloittaa nopeasti.

On realistista ansaita esim. 560€ - 1000€ kuukaudessa työskentelemällä muutamia tunteja aina kun itselle sopii. Aktiiviset työntekijät ansaitsevat useita tuhansia euroja kuukaudessa!


Rekrytointitoimisto.com tarjoaa avoimet työpaikat ja etätyöntekijät varmasti ja nopeasti. Jos haluat rahaa netistä etätyön avulla niin ole yhteydessä!Odotamme operaattoreilta:


  • Varsinaista minimiä ei ole, mutta toivomme sinulta vähintään 150 vastausviestiä viikossa. Aluksi saavutat tuon määrän arviolta noin 3-4 tunnin viikkotyöskentelyllä. Nopeus on kuitenkin operaattorista kiinni.
  • Operaattorin tulee noudattaa laatuvaatimuksiamme ja esimiesten antamia ohjeita.
  • Operaattorin on oltava 18 vuotta täyttänyt ja todistettava henkilöllisyytensä.
  • Mielikuvitusta vastata monentyyppisiin viesteihin.
  • Hyvää suomen kielen kirjallista osaamista.


HUOMIOITAVAA: 

Keskusteluoperaattorin etätyön yksi suurimpia etuja on mahdollisuus päättää omista työajoista. Viestialusta on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa joten voit työskennellä mihin vuorokaudenaikaan tahansa sinulle sopii. Mitään rajoitteita kellonajoille ei ole. Työ sopii hyvin niin osa-aikatyöksi, täysipäiväiseksi toimeksi kuin vaikkapa opintojen lisä-ansioksi. Keskusteluoperaattorin etätyö sopii hyvin myös niille jotka asuvat ulkomailla.


Tulot: Alussa tulot voivat jäädä hieman pieniksi kunnes on tottunut käyttämään järjestelmää ja oppii itselleen parhaat tavat ja niksit olla tehokas. Kokemuksen karttuessa keskusteluoperaattorit pystyvät vastaamaan viestiin noin 30 sekunnissa tehden samalla tarvittavat lokimerkinnät. Edellisellä tahdilla ansaitset jo noin 20€ tunnissa. Mikäli kirjoitat puolet hitaammin niin tienaat silti noin 10€ tunnissa siitä, että kirjoittelet viestejä kotonasi tai missä sitten tahdotkaan! Riippumatta missä sitten kirjoitatkaan niin etätyössä voit unohtaa ankeat aamuherätykset sekä työmatkasta johtuvan ajanhukan ja matkakustannukset!


Vinkki: Työ on varsin vapaata joten on tärkeää, että pidät itse kiinni jonkinlaisista minimeistä. Ole ahkera ja luo itsellesi jonkinlainen aikataulu jonka puitteissa päivittäin viestejä kirjoitat niin tulosi ovat taatut. Ansiosi ovat suoriteperusteisia joten ilman kohtuullista työpanosta et myöskään tienaa niin hyvin. Muista kuitenkin myös levätä välillä!

Lue sopimus ja hae paikkaa lähettämällä alla oleva lomake!

Hakemalla paikkaa ja lisäämällä sähköpostiosoitteesi sekä nimesi hyväksyt tietosuojasopimuksen.

Lue sopimus

Rahaa netistä etätyön avulla. Nopea aloitus!

Hae paikkaa lähettämällä oheinen lomake. Varmista, että sähköpostiosoitteesi on toimiva ja oikein kirjoitettu! Voit myös nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä ilmoittamalla toimivan Skype-osoitteesi.

Aloita uusi työ jo muutamassa päivässä!

Aloittaaksesi tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden, sekä muutaman tunnin perehdytyksen työhön. Perehdytys tapahtuu etänä kuten varsinainen työkin. Sovi aika koulutukseen hakemalla paikkaa oheisella lomakkeella!

Bombay Finland

Tavoitat meidät parhaiten lähettämällä viestin oheisesta "Lähetä" painikkeesta. Työntekijät voivat olla yhteydessä suoraan kouluttajiin/esimiehiin.